BMW-heder

36.672 lesere av Motorrad har valgt BMW K 1200 S til «Årets motorsykkel 2007» i kategorien «Allrounder». Samtidig tok BMW
R 1200 R førsteplassen i kategorien «Naked Bikes».

Fornøyd
Samtidig med avstemmingen over «Årets motorsykkel 2007» ble det gjennomført en spørreundersøkelse om «Best Brands». I 20 produktkategorier plukket leserne ut de produktmerkene som de mente var best. I kategorien «Tekstilklær» valgte de fleste leserne klær fra BMW Motorrad. Den hvite og blå BMW-logoen havnet på andreplass i kategorien «Ryggskinner» og på tredjeplass i kategorien «Skinnklær».
– Det er vi svært fornøyde med, sier BMWs motorsykkelmann i Norge, Magne Eriksen.

Ny HP2 Megamoto
Sjefen for BMW Motorrad, Dr. Herbert Diess, er naturligvis svært fornøyd med resultatene fra leseravstemmingen.
– At våre modeller går til topps bekrefter bare nok en gang at vi er på riktig vei. Vi er spesielt tilfreds med førsteplassen for BMW R 1200 R, som har gjort suksess som en klassisk og moderne «naken motorsykkel».

– I kategorien «Enduro/Supermoto» har vi tro på at den nye HP2 Megamoto, som blir vår neste lansering, skal gjøre seg gjeldende. Dessuten er jeg selvsagt spent på hvordan våre G 650 X modeller vil plassere seg i neste leseravstemming. Slik det har gått hittil, ser vi ihvertfall fremtiden lyst i møte, sier Diess.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser