BMW feirer 40-års jubileum for GS

BMW R1250GS og GSA i jubileumsfarger

Jubileumsmodellen av BMW R1250GS blir den mest teknisk avanserte noensinne – med alt fra varmeseter til hovedlys som ser rundt svinger. Utseende er tilnærmet uforandret, bortsett fra at jubileumsmodellen kan leveres i sort lakk med gul trim, men de store endringen finner
du i elektronikken.

Fronten – med hovedlys som ser rundt svingen

Som første motorsykkel får R1250GS adaptivt hovedlys: Lykten er lagret slik at den kan dreie opp til 35 grader og lyser innover i svingen i stedet for å bare lyse rett fram. Det er også selvjusterende for høyde, slik at når du har passasjer og bagasje kompenserer lykten automatisk for at bakparten sitter lavere.

Elektronikken er også oppgradert: Både GS og GSA får dynamisk traction kontroll og ABS Pro som standard, i tillegg til Hill Start Control. Både fører- og passasjersete er oppvarmet -med 5 trinn som kan stilles inn fra TFT-panelet. 12V uttak er standard, det samme er 2,4A USB uttak. For de som vil kjøre langt på en tank har sykkelen ECO-mode. Styret kan heves 30mm uten å måtte kjøpte risere. I tillegg til jubileumsfargen sort/gul leveres 2021 GS-modellene i Ice Grey, Triple Black og Rallye.
Pris? Fra 253.900,-

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser