Blogg fra Sturla

Hei, nå er det litt lenge siden sist, men det er fordi det ikke har vært noen løp. I tillegg har jeg hatt eksamen, så nå er jeg i alle fall ferdig med skriftlig. Muntlig blir etter Mugello.

I helga har det vært dobbeltrunde i Svensk Mesterskap på Sviestadbanen i Linkøping. Fredag var det fritrening, og det gikk kjempebra. Banen var litt forandret siden sist. De hadde nemlig laget en sjikane midt på langsiden. Jeg syns den var bedre og morsommere nå.

Jeg og Robert Gull (svensken som også kjører Red Bull cupen) lå og kjørte ganske likt, så jeg gledet meg til å senke tidene enda mer på kvalifiseringen på lørdag. På første kval fikk jeg kjempeproblemer da fothvileren brakk mens jeg hadde nedlegg i en sving. Dermed hadde jeg verken fothviler eller bakbrems, så det var bare å kjøre inn. Fikk 3 runder med tid (de andre fikk vel rundt 20), men det holdt allikevel til 2. startspor.

På neste kvalifisering krasjet jeg noe voldsomt (det er første krasjen min siden i fjor sommer, så det er vel ok). Sykkelen ble veldig ødelagt, og jeg slo hodet og venstre arm litt. Uansett beholdt jeg 2. startspor, så jeg bestemte meg for å kjøre løpet dersom vi fikk i stand sykkelen. Pappa fikk skrudd ferdig, men det var ikke alt vi fikk testet uten å være utpå å kjøre, så det ble litt stress da bl.a. styret sto litt feil. Jeg greide nesten ikke å clutche, så det ble vanskelig å henge på Gull. Etter at noen krasjet ble det rødflagg. Det var litt bra for meg fordi vi da fikk fikset styret før omstart.

På prøvestarten før omstarten så jeg at sykkelen gikk altfor varm. Da kan motoren skjære, så jeg kjørte inn i pitlane i stedet for å stille opp til start. Vi så at det var en lekkasje i radiatoren, og fylte opp med vann. Det var bare å håpe at det holdt de 9 rundene som var igjen. Jeg måtte starte fra pitlane etter at de andre hadde dratt, og det var ganske morsomt å kjøre seg opp gjennom feltet. Jeg greide heldigvis å forsvare 2. plassen, så det ble pallen på meg.

På søndag var det også løp, og med en sykkel som var litt redusert etter krasjen, var jeg egentlig glad for å greie 2. plass nok en gang.

Klubbkompisen min, Henning Flathaug kjørte også i helgen. Han gjorde det kjempebra. På lørdag ble han nr. 5, og på søndag lå han og kjempet om 3. plassen da han krasjet.
Ellers var det artig med dobbelt norsk i 600 på lørdag (Helge og Christoffer), trippel norsk i 600 på søndag(Christoffer, Helge og Daniel), og Norvald som fikk 2. og 1. plass i Superbike.
Nå driver vi og pakker for å dra til Mugello. Jeg gleder meg, og målet er topp 5!

Hilsen Sturla

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser