Blir det norsk Custom King?

Harley-Davidson-forhandlere over hele Europa konkurrerer om ærestittelen Custom King i den europeiske Battle of the Kings- konkurransen, som er basert på den nyeste Harley-Davidson modellserien Street 750.  I Norden er det nå to norske forhandlere som kjemper for å kvalifisere seg videre til den europeiske konkurransen.

Norden representeres av Harley-Davidson Oslo og Harley-Davidson Østfold, og begge har lagt ned mye arbeid i stylingen av to ombygde Street 750. Kun en av disse går videre til den europeiske konkurransen.

Konkurransen Battle of the Kings, som begynte i dag og varer til juni, involverer ansatte fra autoriserte Harley-Davidson forhandlere over hele Europa. Samtlige skal style og customisere en sort og nedstrippet utgave av en Harley-Davidson Street 750.

Den første runden i konkurransen er allerede i gang. En nettbasert avstemming via Dark Customs hjemmeside www.h-d.com/customkings skal kåre den nordiske vinneren, som så skal konkurrere mot de nasjonale vinnerne fra andre europeiske land. De fem beste av disse vil bli invitert til å delta på det innflytelsesrike new-wave custom-eventet i Europa: Wheels and Waves, som avholdes i Biarritz i Frankrike fra 11. til 14. juni. Der avgjør en jury hvilken sykkel og forhandler som vil få ærestittelen Custom King.

Street 750 er den nyeste modellen i Dark Custom-serien hos Harley-Davidson, og er designet for å tillate et stort spenn av personlig styling og customisering. Sykkelen er bygd rundt en ny væskekjølt V-twin. Dark Custom leveres med med matt eller blank sort finish og vintage-detaljer. 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser