Bli med på verdenslansering av 2022 Harley-Davidson

n

Merk deg datoen; 26. januar skal 2022 modeller lanseres world wide med en heftig digital lansering.

PRESSEMELDING FRA HD OSLO:
Sett av datoen og meld deg på i linken under for å få tilgang til eksklusivt innhold, oppdateringer og påminnelse i forkant av selve live visningen av alle 2022 nyhetene fra Harley-Davidson.

Meld deg på her: HD Oslo

Tidligere denne uken ble vår webside oppdatert med nye farger og litt oppdateringer av eksisterende modeller. Sjekk ut din favorittmodell, og se hvilke fargeversjoner som er tilgjengelig i 2022. Prisene vil også bli oppdatert når de er klare.

Sportster S
Den siste nyheten vi fikk i hus i fjor høst er Sportster S. Den kommer også med en ny farge Mineral Green Metallic i 2022. Vi har sikret oss noen få eksemplar av 2021 utgaven, som er teknisk helt lik som 2022. Kontakt oss om du ønsker tilbud på en ny Sportster S. Vi hører også rykter om at det kan dukke opp en «lillebror» i denne familien.

Pan America
Den kom sent men godt til Norge. Vi hadde mange kunder som ventet i spenning på den nye Adventure Touring sykkelen vi fikk i mai i fjor. Nå er fargealternativene lansert på websiden, og foreløpig er det en ny farge presentert Fastback Blue / White Sand Pearl.

Softail familien
Utvalget i softail serien har også i år blitt endret. Deluxe modellen ble tatt bort til 2021 sesongen og nå mister vi Slim. Det er kanskje noen som savner Low Rider S? Det ryktes om at den kanskje «blir født på ny», så vi må bare vente i spenning på hva som blir vist på onsdag i neste uke.
Nytt i år er at Softail Standard og Street Bob kommer med støpte felger. Heritage Classic leveres nå kun med 114 motor, med alternativt chrome eller sort finish på motor og hjul. Nytt for i år er at man kan også velge mellom eikehjul eller støpte hjul som på bildet over. På bildet under Heritage Classic med eikehjul og i chrome finish.

Touring familien
De tradisjonelle touringmodellene som Road King, Street Glide, Ultra Limited og Road Glide, er relativt uforandret. Man kan velge mellom sort eller chrome finish og de leveres nå kun med M8 114 motor. Det er kun Road King standard som fortsatt leveres med 107 motor.

EV – LiveWire

Ønsker du å kaste deg på en superavansert elektrisk motorsykkel i starten ev mc sesongen, har vi fortsatt mulighet å hjelpe deg med det. Du vet ikke hva det er snakk om før du har kjørt en. Vi har demosykkel du kan teste i butikken så fort is og snø smelter bort..

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser