Bli med og kår årets navn!

Premissene er enkle: Hvem synes du, av en eller annen grunn, har utmerket seg på motorsykkelfronten i 2007? Hvem mener DU har gjort seg fortjent til tittelen «årets navn 2007»?

Bike.no ønsker nemlig å hedre en spesiell person, som på en eller annen måte har gjort noe bra i 2007. Det trenger selvfølgelig ikke være i form av resultater og pokaler, det kan like gjerne være at vedkommende har bidratt vel så mye i kulissene.

Begrunnelse
Uansett hvem denne personen måtte være er vi interessert i høre om det. Vi skal nemlig før årets slutt kåre en vinner som kan smykke seg med tittelen «årets navn 2007». Der trenger vi din hjelp. I første omgang skal vi la dere lesere nominere hvem dere vil. Det eneste vi krever er at dere kommer med en begrunnelse. En jury bestående av en utvidet Bike-redaksjon vil så plukke ut noen verdige kandidater, før dere lesere igjen får lov å stemme frem det som til slutt blir «årets navn 2007».

Kandidater og begrunnelsen for ditt valg skrives i kommentarfeltet under denne saken, eller sendes på e-post til eskil@bike.no.

Så, hvem synes du har gjort seg fortjent til denne gjeve tittelen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser