Ble nummer to

Den niende og siste etappen av Por Las Pampas rally ble onsdag kjørt inn til Iquique, Chile. Pål Anders Ullevålseter tok det helt med ro over sanddynene og trygget andreplassen sammenlagt. Spanske Marc Coma tok hjem en suveren seier i årets fjerde VM-runde i ørkenrally.

– Jeg hadde en fantastisk dag over de store sanddynene på dagens etappe, og jeg tok det helt med ro og virkelig nøyt turen. Jeg hadde ingenting verken å vinne eller tape plasseringsmessig, så jeg tok ikke de store sjansene i dag. Likevel holdt det til en tredjeplass på dagns etappe.

Snuser på pallen
Etter at fire av totalt seks VM-runder dette året er gjennomført innehar Ullevålseter en 4. plass sammenlagt, dette til tross for at han kun har deltatt på de to siste rallyene. Neste VM-runde kjøres i Egypt i månedsskifte september/oktober.

– Jeg føler virkelig at jeg har fått masse verdifull trening og erfaring de siste seks ukene her i Sør-Amerika. Totalt har jeg kjørt 18 dager fordelt på to VM-runder, og det har vært gull verdt for oppkjøringen til Dakar i januar. Samtidig er det jo ikke å forakte at jeg kan ta med meg en del VM-poeng etter en tredje og en andreplass.

Nå gleder jeg meg til et par uker hjemme sammen med familien før det på ny braker løs i Egypt.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser