Ble nummer 6

Her er pressemeldingen fra kona Solveig:

Dagens siste etappe i rallyet Lisboa – Dakar 2006 ble preget av de siste dagers tragiske ulykker. Arrangøren besluttet å avlyse spesialetappen slik at hele den 110 km dagsetappen ble kjørt som transport frem til podiet i Dakar sentrum.

Av den grunn blir gårsdagens resultater stående og Pål Anders kan notere seg en utrolig sterk 6. plass i verdens tøffeste og mest spektakulære ørkenrally. Ullevålseter ble samtidig også årets beste privatkjører i motorsykkel-klassen. Kun 93 av de totalt 232 deltagerne, 40%, som stod på startstreken i Lisboa kom helt til Dakar. Regjerende verdensmester i ørkenrally, Spanske Marc Coma, vant sitt første Dakar-rally nesten 4 timer foran Pål Anders.

– Jeg er utrolig godt fornøyd med alt, det vil si min egen innsats, 6. plassen og bare det å komme helt til Dakar. I forhold til tidligere år og resultater føler jeg at mine egne prestasjoner dette året langt på vei er mine beste noensinne. Selvfølgelig gleder jeg meg også over at jeg en periode lå på 4. plass sammenlagt, det viser at det aldeles ikke er umulig med en pallplass neste år dersom alt klaffer. Det har vært et meget krevende og utfordrende rally, og til tross for enkelte uheldige etapper, har jeg nå for fjerde gang fullført rallyet blant de beste.

For mer informasjon se www.dakar.no eller arrangørens hjemmeside www.dakar.com.

NB: Pål Anders kommer hjem tirsdag 17. januar 2006. Han lander på Gardermoen med fly fra München kl 1315, og det vil være en sammenkomst på Ullevålseter i Nordmarka samme kveld.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser