Black Friday på XL Moto, Intercom!

Black Friday er den beste muligheten til å få tak i produkter du ikke har vært villig til å bruke så mye penger på tidligere, spesielt når det gjelder mc-utstyr. Vi har gjort et dypdykk i XLMOTOS kommende Black Friday tilbud – fra mc-støvler til hjelmer, og valgt ut 5 topp-produkter som du bør være oppmerksom på i årets kampanje.

Black Friday tilbud på Intercom fra XLMOTO

Sponset innlegg

Vi er alle godt kjent med fordelene ved å kjøre alene, men et godt intercomsystem er den beste måten å holde kontakt når man kjører i en stor gruppe. Med intercom i hjelmen kan du enkelt holde kontakten med dine medreisende uten å være tvunget til å stoppe. Intercom fra ledende merker har verdifulle funksjoner som musikkavspilling, vanntetthet,
multiplay-enheter, lang rekkevidde, Bluetooth, stemmestyring osv. Hvis du allerede har bestemt deg for å kjøpe har du din beste sjans nå. XLMOTO har Black Friday tilbud på intercom systemer for enhver lommebok.
Ikke gå glipp av det!

Vi er alle godt kjent med fordelene ved å kjøre alene, men et godt intercomsystem er den beste måten å holde kontakt når man kjører i en stor gruppe.
Med intercom i hjelmen kan du enkelt holde kontakten med dine medreisende uten å være tvunget til å stoppe. Intercom fra ledende merker har verdifulle funksjoner som musikkavspilling, vanntetthet,
multiplay-enheter, lang rekkevidde, Bluetooth, stemmestyring osv.
Hvis du allerede har bestemt deg for å kjøpe har du din beste sjans nå. XLMOTO har Black Friday tilbud på intercom systemer for enhver lommebok.
Ikke gå glipp av det!

Link til tilbudet: https://www.xlmoto.no/mc-tilbehor/gps–intercom_c152/intercom_c165

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser