Black Friday hos XL Moto: Course skinnjakker!

Black Friday er den beste muligheten til å få tak i produkter du ikke har vært villig til å bruke så mye penger på tidligere, spesielt når det gjelder mc-utstyr. Vi har gjort et dypdykk i XLMOTOS kommende Black Friday tilbud – fra mc-støvler til hjelmer, og valgt ut 5 topp-produkter som du bør være oppmerksom på i årets kampanje.

Sponset innlegg

Black Friday Week hos XLMOTO gir deg muligheten til å få den looken både du og din motorsykkel fortjener. Med Courses skinnjakker gjør du mer enn bare å skille deg ut fra mengden – du får også god beskyttelse uansett hvor turen går. Skinnjakkene fra Course er designet med tanke på Urban, Custom og Retrosykler, men passer ypperlig til alle mc-førere. Course Boomer og Beemer er laget av høyverdig bøffelskinn – et mykt, men motstandsdyktig materiale som gir deg komfort, stil og kjøreglede.

Link til tilbudet

Black Friday Week tilbudene fra XLMOTO varer hele uken, men kun så langt lageret rekker. Derfor lønner det seg å være kjapp hvis du vil sikre deg mc-utstyret du er på jakt etter.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser