Bilsport & MC endrer prisene

Da vi testet motorsykkelforsikring i Bike 5 opdaget vi som vanlig at de ulike selskapene opererer med svært sprikende priser. Nykommeren på markedet, Bilsport og MC spesialforsikring, skulle kapre norske kunder med budskapet om at de spesialiserte seg mot vårt segment. Vel, det var en sannhet med visse modifikasjoner.

– Bilsport & MC skuffer stort i denne undersøkelsen. Vi hadde ventet mer av det eneste selskapet som har spesialisert seg på motorsykkelforsikringer, skrev Morten Broks.

33 av 38 modeller går ned
Nå har selskapet i alle fall tatt noen forsiktige skritt mot et bedre tilbud. Hele 38 BMW-modeller har nemlig fått nye forsikringspriser og 33 av idsse har gått ned. I prosent dreier det seg ifølge Bilsport & MC om 18-30 prosent nedgang i fullkaskoforsikring, mens økningen for de fem modellene varierer fra 30 til 42 prosent.

I følge en pressemelding fra filialsjef Kai Gunnarsen skjer endringen på de berørte modellene på grunnlag av skaderesultatet.

Modellene som får økt forsikringspris er G650 Challenge, G650 Country, G650 Moto, HP2 Enduro og HP 2 Megamoto.
På motsatt side finner vi populære modeller som F800GS, R1200GS, K1300S og nykommeren F800R. Samtidig vil også samtlige andre BMW-modeller som ikke er nevnt få redusert forsikringspremie.

Ser kontinuerlig på alle merker
Selskapet har imidlertid ikke tatt stilling til hvorvidt andre merker skal få reduserte premier.
– Vi ser kontinuerlig på alle merker og modeller, og denne gangen var det BMW vi så vi burde gjøre noe med. Hvorvidt det blir endringer på andre merker dette året er for tidlig å si. Når det gjelder hvorfor akkurat BMW har dette merket skilt seg ut med lavere skadeutbetalinger enn forventet, skriver Gunnarsen i en e-post til Bike.

Hva synes du om at Bilsport & MC endrer prisene?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser