Bike Katalogen 2008 – Synes du ikke, finnes du ikke.

Som annonsør i Bike er du synlig for våre lesere, som er tyngden av norske motorsyklister og dine kunder. Bike må også sørge for å være synlig og det gjør vi gjennom markedsføring i form av ren reklame, sponsing av utøvere eller ved å være en aktiv aktør i motorsykkelbransjen. Dessuten samarbeider vi med andre mediaaktører, blant andre Norges største avis og nettsted VG.

Resultatet er at vi har etablert oss som Norges største mediekanal for motorsykkel med om lag 60 000 lesere og hele 35 prosent markedsandel av løssalget i butikk!

Se reklamefilmen vår som går på Eurosport nå:
Klikk her!

Ny vri på Bike Katalogen 2008
Bike Katalogen er en et fullstendig oppslagsverk med bilder, tekst og priser på samtlige modeller på markedet. Alt i en og samme spesialutgave som ligger hele tre måneder i salg!

Vi har gjort noen forandringer i år som vil gjøre Bike Katalogen mer oversiktlig for våre lesere samtidlig som det gir større plass for hvert merke. Modellene deles nå inn i merker og ikke i segmenter som tidligere år. Slik unngår vi også at noen merker og modeller drukner i andre.

Annonsepriser 2008
Gjennom hele året blir Bike Katalogen brukt som et oppsalgsverk og det betyr at din annonse leses om og om igjen! Vi kjører samme annonsepriser i Bike Katalogen som i våre ordinære utgaver, og vi skrur ikke opp annonseprisene i 2008.

Bike Katalogen 2008 er i salg fra 6.desember og materiellfristen er 9.november.

Gå ikke glipp av årets viktigste utgave, bestill annonse allerede i dag!

Vennlig hilsen

Nina Marie Hagen
Annonseansvarlig Bike Norge
MotoPress AS
Fernanda Nissens gt. 3
0484 Oslo
Tlf. (+47) 23 40 10 31
Mob. (+47) 92 62 95 65
Fax. (+47) 23 21 06 94
E-post.nina@bike.no
Web. www.bike.no

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser