Bike har kjørt Yamaha Super Ténéré!

Super Ténéré er en av årets desidert største nyheter. Yamaha-importøren har fraktet et tidlig eksemplar til Norge med fly, og i dag fikk teknisk ansvarlig Stein Larsen montert sammen det nye japanske mesterverket.

Og dermed kunne vi ta oss en aldri så liten prøvetur med den store nyheten. Ifølge Yamaha er vi de første i Europa som kjører modellen, men det kan vi ikke garantere at stemmer. Kjøreturen ble kort, men om få dager vil vi bruke to dager på prøvekjøring av Super Ténéré som du kan lese om i Bike nummer 6 senere i vår.

Du lurer kanskje likevel litt på førsteinntrykkene? Da kan vi røpe litt om en salhøyde som var overraskende lav (845 mm), lettjobbet clutch og en girkasse som fikk meg til å huske å kjøpe smør til grøten i kveld. Og ikke minst en kjørestilling som føltes veldig riktig.

Selvsagt er dette enkle førsteinntrykk du ikke bør legge altfor stor vekt på. Det er når vi har kjørt sykkelen to hele dager på asfalt og grus at det de fyldige rapportene kommer. Gled deg til prøvekjøringen i Bike nummer 6! Eller burde vi kanskje sette noen ord på trykk på nettet først..?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser