Bike har kjørt KTMs Moto3 og Kawasakis WSBK-racer

Christer Miinin har fått en fin start i sin nye rolle som testsjef hos Bike. Uken startet på Motorland Aragon i Spania, der han møtte opp med Kawasakis team i Superbike-VM. Der fikk han anledning til å kjøre to av teamets ZX-10 – Tom Sykes’ fabrikkssykkel og David Saloms EVO-sykkel.

– To fantastiske skaperverk, der Sykes ZX-10 gir mer enn 230hk! Men til tross for dette ingen beist du trenger å tøyle. Sykt morsomme sykler med mengder av elektronikk, forteller Christer Miinin selv.

Dessverre ble det ikke så mange bak-kullisene-bilder fra Aragon siden Kawasaki hadde gitt fotoforbud på grunn av «hemmelige nye komponenter». Etter en fin dag på Aragon hoppet Christer inn i bilen og kjørte mot Ricardo Tormo Circuit i Valencia for å møte KTM og deres Moto3-team. På agendaen sto prøvekjøring av alt fra produksjonsmodellen til andremann i VM – Millers – fabrikkssykkel.

– Det ble over 50 runder i solen med disse lekene, og jeg kan ikke annet enn å glede meg over hvor smidige de er. Helt utrolige modeller bygd bare for en oppgave, å kjøre raskt på banen.

Du vil få komplette prøvekjøringsreferater i et kommende nummer av Bike.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser