Bike fortsatt størst

Statistikken fra 2003 forteller at Bike nå har en markedsandel på solide 27 prosent. Neste tidsskrift på lista hadde 17 prosent, og det viser at Bike er landets desidert mest leste motorsykkelmagasin, hvis vi bruker løssalg som grunnlag. Det er redaktør Morten Broks svært tilfreds med.

– 2003 var et år med nedgang for blad generelt i Norge, og spesielt innen motorsegmentet var det stor nedgang. Likevel opplevde vi at Bike klarte å holde løssalget tilnærmet stabilt. Bike har nå en markedsandel på 27 prosent, men målet er å øke denne til over 30 prosent i løpet av 2004, sier redaktøren.

Og han har planen klar for hvordan markedsandelen skal økes. – Vi satser videre med noen av verdens beste motorsykkeltester som grunnlag for innholdet. I tillegg vil vi jobbe hardt for å speile det som skjer i norsk motorsykkelidrett. Vi har en god del planer på gang, og blant annet vil vi følge et av de største talentene i roadracing denne sesongen. Dessuten opplever vi at satsingen på økt offorad-innhold mottas positivt.

Nå er Bike Touring ute i handelen, og dette er et blad redaktøren har stor tro på.
– Interessen for touring er stigende i Norge, og det er årsaken til at vi i år for første gang gir ut et rendyrket touringmagasin her i Norge. Her kan du lese om touring fra både Norge og hele verden. I tillegg finner du mange gode touringtips.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser