Bike 5 i salg – Gleder og skuffelser

Det siste først. Hvert år lager Bike er stor forsikringsundersøkelse hvor vi tester de mest brukte forsikringsselskapene mot noen av de mest kjøpte motorsyklene. Overraskelsen i redaksjonen var enorm da vi innså at nykommeren Bilsport og MC har priser som slett ikke skulle tilsi at de retter seg spesifikt mot vårt segment. De unngikk jumboplassen med et nødskrik, men vi krever skjerpings dersom norske motorsyklister skal ta de på alvor.

Testlaget har til dette nummeret vært på leting etter solen. Den fant vi ikke i Norden og derfor satte vi kursen mot sydlige breddegrader på hver vår allroadmaskin. Triumph tiger, Ducati Multistrada, KTM Supermoto T, Benelli TRE 1130 K og BMW R1200 GS fikk kjørt seg, men det fikk jaggu vårkåte journalister også. Les hvem som gikk av med seieren i Bike 5.

Snill Gixxer
En annen sykkel under lupen var nye Suzuki GSX-R1000. Vi forventet en hardbarket versting, men fikk heller servert en vannkjemmet og pliktoppfyllende konfirmant. Vel, det er kanskje noe overdrevet, men på en slik sykkel vil vi la oss begeistre av mer enn bremsene.

Vi har også laget en duell du aldri har sett maken til i våre spalter før. Da Yamaha XT Ténéré skulle få en motstander falt valget på teamkollega Yamaha Grizzly 700. Det er er vel ingene hemmelighet at den største forskjellen er antall hjul, men er egentlig to bedre enn fire? Vi har svaret!

I tillegg til alt dette får du en toutch av Route 66, Casey Stoner, Honda CBF 125, BMW K1300S, KTM 990SMR, ekspertsvar, servicetips og en garasje som huser en hvit italiener.

Bike – 100 % kjøreglede. God fornøyelse!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser