Bike 3 – ute nå

Helge Pedersen er dømt til forvaring for uhyrlige handlinger. Soningstiden bruker han på verkstedet i Trondheim Fengsel, og resultatene han og andre innsatte skaper er meget imponerende. Når kompetansen om mc-bygging nå beviselig er på plass, gjelder det å bygge opp både seg selv og tynnslitte relasjoner, før utslippsdatoen eventuelt kommer. Les historien og se bildene fra vårt sterke møte.

I tillegg har vi som vanlig test, duell og flere nye prøvekjøringer å by dere. I testen finner vi ut hvilken maxiscooter du bør velge dersom du er ute etter et seriøst pendleralternativ. Vi har prøvekjørt fire hete nyheter med stort spenn: Honda Fireblade SP, Kawasaki J300, KTM Super Duke Track og Yamaha XV 950 Bolt.

Duellen er av den luksuriøse typen og både Gold Wing og K1600GTL har fantastiske touringegenskaper. Vi har også sett nærmere på tyveritrender og kjøpt inn en stor reportasje om amrikanske hipstere som elsker sine uperfekte motorsykler.

Som vanlig får du også være faste spalter som Gear, Utstyr, MotoGP, Bygg, Garage og VIP. Med andre ord er det uvanlig mange gode grunner til å sette kloa i siste utgave av Bike.

Vil du bli abonnent? Sjekk ut våre abonnementstilbud her.

Har du lest Bike 3 allerede? Vi vil gjerne høre hva du synes om bladet. Skrik ut i kommentarfeltet, eller send en mail til info@bike.no
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser