Bike 3 – messe og 80-tallsfokus

Ok, det var kanskje vel kjepphøyt av oss, men vi mener oppriktig at Bike er sydd sammen til et produkt de aller fleste norske motorsyklister vil ha glede av.

Først og fremst er Bike 3 en offisiell guide til den store MC-Messen 11. – 13. mars og vi har satt av 16 sider for å gjøre deg best mulig rustet i messejungelen.

80-talls inferno
Men dette kommer selvsagt i tillegg til tester, prøvekjøringer, dueller og andre reportasjer. Testen i Bike 3 er et herlig tilbakeblikk på 80-tallets røffeste motorsykler. Legendariske Kawasaki GPZ 900 R, kjent fra filmen Top Gun, møter Suzuki GSX 1100 E, Honda CB900F og Yamaha XJ900 til et durabelig oppgjør. Bare effektgrafen er verdt det Bike 3 koster…

Vi har også prøvekjørt Ducati 1198 SP, duellert med det beste Italia og Tyskland har å by på og snakket motorsykkel med skihopper Bjørn Einar Romøren. Ja, og så har vi vært i Totentraktene og sett på Hans Olav Fangans fluorgule streetfighter, «The Bitch».

Vi forteller om nye regler i MotoGP, viser deg de beste bildene fra Rally Dakar, oppdaterer deg på NM 2011 og forelsker oss i Kawasaki ZX-12R.

Middagen er servert – det er bare å gafle i seg!

Bike 3 er i salg fra og med 23. februar.

Har du lest Bike 3? Hva synes du? Diskusjonen går allerede her

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser