Bike 2 i salg

Vi motorsyklister diskuterer ofte hvor mange sylindre som er best, men sjelden blir vi enige. Vi kan ikke love bred enighet nå heller, men vi har i hvert fall testet sykler med både én, to, tre og fire sylindre mot hverandre. KTM 690 Duke, Ducati Monster, Triumph Street Triple og Honda Hornet utgjør dette nummerets stortest.

I samme nummer har vi også prøvekjørt nyheten Ducati 1198. Klavs var selvfølgelig på plass da Troy Bayliss og Ducati bruste med fjæra i Portugal.

For tiden er det svært få som er så heldige å få kjøre Ducati 1198. Men når snøen ligger tykk og kulda biter i nesa er det noen som likevel saler opp og hutrer avgårde på to hjul. Vi har møtt én av de og gir samtidig noen gode tips om vinterkjøring.

Lyst å snakke mens du kjører? Vi har testet fem kommunikasjonssystemer og funnet ut hvilke som gjør seg best til jabbing på motorsykkel.

I rekken av portretter har turen denne gangen gått til en mann som svært mange av dere kjenner som Svein. I virkeligheten er Hotel Cæsar-skuespilleren Tom Eddie Brudvik en ihuga motorsyklist som bare går og venter på våren.

En annen fyr dere kanskje kjenner er Valentino Rossi. Bikes faste frilanser Matt Oxley har slått av en prat med racingkongen og funnet ut hvem som er hans forbilder. Vi ble faktisk litt overrasket.

Som om ikke det er nok har vi også kjøvekjørt Kawasaki ZX-6R, Yamaha XVS 950A, Triumph Daytona og Kawasaki KLX 250.

Ja, og i tillegg til alt dette kommer alle de faste spaltene som gear, expert, service, update, race og offside.

Hva synes du om Bike 2? Hva er bra og hva kan bli bedre?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser