Bike 2 i salg nå!

La oss ta det verste først. S1000RR er en helt infernalsk sportsmaskin som blåste selv blaserte motorsykkeljounalister over ende. Vi har prøvekjørt den, men ble vi like imponert som mange andre?

Vi har også vært på offroadtest i Trysilfjellet med seks, til dels totalt forskjellige, kombattanter. Yamaha Ténéré, Honda Transalp, KTM 990 Adventure R, BMW F800GS, BMW R1200GS Adventure og KTM 690 Endruo R ble kjørt så både mann og maskin fikk gjennomgå – og til slutt ble en vinner kåret. Kanskje ble det ikke den du tror…

Vi er også rekordtidlig på plass på vinterens mange prøvekjøringer og i dette nummeret preseneterer vi både Kawasaki Z1000, Ducati Hypermotard 796 og Honda VTX 1300 eller Fury om du vil.

Som vanlig krydrer vi med variert stoff fra inn- og utland og i Bike 2 byr vi på en smertefull tourningreportasje, et spennende Triumph-bygg, insidestoff fra MotoGP, en interessant bruktsykkel fra Ducati og de faste spaltene som Update, Race, Service, Market og History. I tillegg har vi også duellert med Moto Guzzi V7 Classic og Harley-Davidson XR 1200.

Det skulle med andre ord holde til et par utedobesøk på hytta i helga!

Hva synes du om Bike 2? Sleng pisken eller send blomster i kommentarfeltet under.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser