Biaggi hjelmreplika

Suomy lanserer nå den nye Max Biaggi/ Suzuki Alstare Corona replica hjelmen. Hjelmen føyer seg inn i rekken av de nye Suomy Vandal hjelmene.

Fra tidligere finnes blant annet Bayliss replika og Toseland replika i den samme Suomy Vandal serien og etter Biaggis gode kjøring i Superbike-VM var det jo bare et tidsspørsmål før det måtte komme.

Toseland, Biaggi og Bayliss er henholdsvis nr 1,3 og 4 så langt i år i WSBK serien, så det har ikke vært til å unngå at disse hjelmene har fått en del oppmerksomhet.

Vandal leveres fra XS-XXL og vekten er bare 1250 gram.

Sikker
Sikkerheten skal det heller ikke være noe å utsette på. Den gjeldende europeiske normen for godkjenning av hjelmer, ECE22-05, har blitt hardt kritisert for en del store svakheter, men Suomy Vandal tilfredsstiller i tillegg til ECE22-05, for eksempel DOT (USA), BSI (Britisk standard), Australian Standard og JSI(Japan). Det skulle teoretisk sett tilsi at den tåler en trøkk.

Veiledende pris er 3900 kr inkludert mva.

I perioden fram til 15/6 vil distributøren Non-Stop fritt inkludere et sotet visir med tear-off feste med Max Biaggi/Suzuki Alstare racing replika hjelmen(som vist på bildet).

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser