Besøk Bike på messen!

Bike er som kjent offisiell samarbeidspartner med motorsykkelmessen. Det betyr at vi har produsert 16 sider messekatalog som du trolig allerede har lest.

Messekatalogen deles ut
Hvis du derimot ikke har lest denne, så kan du sikre deg denne ved inngangen på messen. Lene, Linn Cathrine, Mirell, Nan Cathrine og Linn er de første Bike-medarbeiderne du møter på messen. De fem trivelige jentene vil dele ut Bike nummer 3 som altså inneholder messekatalogen. Her finner du blant annet kart over hallene og utstillerliste.

Redaksjonen
På selve standen vår (D01-27) treffer du ytterligere 12 personer i løpet av helgen. Her kan du ta en prat med redaksjonen anført av redaktør Morten Broks og journalist Eskil Bjørshol. Frilanserne Geir Viksmo-Slettan og Kenneth Nordahl-Pedersen er også på plass, i tillegg til annonseansvarlig Lisbeth Concepcion, B-King-bygger Yngve Kristoffersen, markedsansvarlig Annelie Ivannson og abonnementsselger Ruben Toverud.

Dessuten får du muligheten til å ta en prat med stuntfører Matti Tepsa som skal underholde på messen. Han er med i Bikes testlag, og vil være på standen vår mellom kjøringen. Også RR-fører Kai Børre Andersen vil stille på standen mellom slagene på Honda-standen.

Bike TV og Eurosport
Vi har allerede skrevet at det blir Bike-TV på messen. Her har vi hyret inn profesjonell fotograf og redigerer. Planen er å legge ut TV-innslag fra messen gjennom hele helgen. Dette gjør vi samarbeid med Eurosport som også vil være på vår stand. Tidligere Bike-medarbeidere og nå Eurosport-eksperter Stein Rømmerud og Rolf Kåre Valderhaug, vil blant annet vise hvordan du enkelt og rimelig kan se Eurosport-kanalene på din PC.

Kommer du innom oss en tur?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser