Ber om hjelp fra norske motorsyklister

I en mail bredt utsendt til venner og kontaktpersoner innen motorsykkelmiljøet, kulturnorge og kontakter i musikkmiljøet spør motorsykkelentusiast Kari-Anne Søreng om hjelp til ofrene i Pakistan.

Har du en gammel sovepose og/eller liggeunderlag du ikke bruker mer? Kjenner du venner som har det? De som overlevde jordskjelvkatastrofen dør nå av kulde! Det er selvfølgelig de små barna som går først, sier hun.

Jeg for tiden jobber på et prosjekt i Pakistan og ser mye nød selv i Islamabad. Det er kaldt å bo uten telt i 4-5000 meter høyde med tepper som underlag mot frossen jord. Alle husene er rast sammen og de fleste teltene tåler ikke tyngden av snøen.

Håpet er at det i musikk-, kultur- og ikke minst i motorsykkelmiljøet finnes mange soveposer som har gjort sin plikt i Norge, liggeunderlag man ikke bruker, sånt man har liggende «i tilfelle».

De kan nå komme til nytte.

Jeg venter svar fra Pakistan International Airlines (PIA) angående innhenting og frakt ned til Islamabad. Fra Islamabad har jeg tilgang til helikoptre som kan ta flydrop i fjellene der de ikke får landet og dette er folk jeg stoler på slik at SOVEPOSENE SKAL NÅ FRAM.

Dette skal ikke være en stor innsamling, håpet er å få ned noen soveposer og liggeunderlag NÅ, ikke 2000 når våren er kommet og folk allerede har frosset i hjel.

Jeg kommer tilbake med beskjed om hvor de kan leveres så snart PIA har svart meg. Hvis noen vil være «innhentere» i Oslo-området er det bare å ta kontakt, sier Søreng som er å treffe på mail:

kari-anne.soreng@c2i.net

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser