Bavaria blir forhandler for BMW motorsykler i Stavanger

Bavaria Stavanger skal, som eneste i Norden, være forhandler for både biler og motorsykler fra BMW.

I en pressemelding forteller Bavaria Stavanger at de er ny forhandler for BMW motorsykler i Stavanger. BMW har lenge hatt servicepunkt for sine motorsykler hos Rovik MC og den avtalen fortsetter, men Bavaria har som mål å bli fullverdig mc-forhandler i tillegg til bilporteføljen.

Her er et utdrag av pressemeldingen:

En delegasjon fra BMW Motorrad i BMW Group Northern Europe besøkte nylig Stavanger for å evaluere flere mulige representanter i distriktet. Utvidelsen er en viktig milepæl i Bavarias sterke vekstambisjoner, og bygger på selskapets eksisterende og solide allianse med BMW. Vi valgte Bavaria på bakgrunn av profesjonaliteten, beliggenheten og de toppmoderne fasilitetene. Deres ambisiøse forretningsplan er helt i tråd med våre forventninger og visjoner. Fremfor alt er vi overbeviste om at lidenskapen og engasjementet i Bavaria sterkt vil bidra til suksessen i regionen. Nå vil BMW Motorrad får allokert dedikerte ressurser som vil fokusere 100% på motorsykler, samtidig som at virksomheten vill fullintegrertes i driften i resten av selskapet, sier Carlos Cabrera, administrerende direktør for BMW Motorrad i BMW Group Northern Europe.
Daglig leder i Bavaria Stavanger, Jone Hana, håper at BMW Motorrad vil bli en betydelig del av driften fremover:
Vi tar sikte på å starte opp med motorsykler våren 2022, og har allerede begynt å lete etter entusiastiske og dedikerte medarbeidere som kan bygge motorsykkelvirksomheten vår sten for sten. Med den nye virksomheten skal vi både ut til nye kundegrupper og til våre trofaste kunder, sier Hana. Bavaria skal tilby salg av nye og brukte BMW motorsykler i Stavanger, og vil i tillegg satse stort på tilbehør og bekledning. Som fullserviceleverandør skal vi bli et opplevelsessenter for MC-entusiaster i distriktet. Ikke bare vil vi tilby hele produktporteføljen til BMW,
men vi blir også en profesjonell servicepartner med høy kunnskap, kompetanse og kapasitet. På toppen får vi Norges tøffeste vinterlagring av motorsykler i toppetasjen vår. Målsetningen er å ta kundeopplevelsen til et helt nytt nivå, fortsetter Hana.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser