Bangkok Harley-Davidson vant Battle of the Kings

Det er første gang Thailand deltar i denne konkurransen, og dette gjør seieren enda mer bemerkelsesverdig. Bangkok Harley-Davidson gikk til topps blant over 300 innslag fra mer enn 30 land.

Motorsykkelmessen EICMA byr på flere innslag enn å vise produsentenes nyheter – også den internasjonale finalen i Battle of the Kings er lagt hit. I tillegg til «The Prince» er finaleinnslagene fra Adelaide Harley-Davidson i Australia og Bologna Harley-Davidson i Italia utstilt på messen.

«The Prince» gir et nostalgisk inntrykk samtidig som den er utstyrt med moderne teknologi. Både for- og bakskjermen er kappet for å gi en 70-talls-look, pluss at det er påmontert deler fra andre modeller. Bensintanken stammer fra 48-utgaven, og styret er fra Roadster. 21-tommers forhjulet og 16-tommers bakhjulet med fem eiker fremhever sykkelens linjer, og kablene er trukket på en måte som gjør inntrykket renere. Fargevalget er svart og gyllent.

I 2019-utgaven av konkurransen vil antall deltakere bli større en noen gang; for første gang blir amerikanske forhandlere med i kampen om seieren.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser