Banedag for Desmo-eiere

I klartekst betyr dette at hvis du kjører japansk rekkefirer, engelsk treer eller noe juggel fra en nedlagt fabrikk i Østen, kan du holde deg unna Donington Park 30. juni.

Det blir etter alle solemerker eksklusivt både på og utenfor banen og tanken bak er å sikre de 75 førerne mye tid på banen. Hele GP-banen er åpen og det blir heller ingen begrensinger når det gjelder lyd. Her er det derfor bare å montere på GP-anlegget og sette kurs mot England.

Skulle du eie en Desmosedici, men av en eller annen grunn, ikke er så sugen på banekjøring på Donington, er det likevel bare å møte opp. Ducati håper nemlig å se tidenes største samling av Desmosedicier og eiere. Til slutt skal det også kjøres en paraderunde for å skape et av tidenes lydspetakkel noen sinne på den engelske banen.

Bak kulissene på Donington Park
I tillegg til å kjøre på bane vil gjestene ha mye å se og gjøre også utenfor banen. Det blir gjesteopptredener fra testfører Vittoriano Guareschini og designer Alan Jenkins, i tillegg til flere andre mer eller mindre viktige profiler.

I løpet av dagen vil det avholdes en auksjon til formål for «Riders for Health. Det man kan by på er blant annet 2 paddock pass og en lunsj med Randy Mamola i forbindelse med British MotoGP, en tur i passasjersalen på British MotoGP med 2 x paddock pass og lunsj hos Ducati Corse Hospitality, en Xbox360 SBK 2008 signert av Michele Fabrizio og Troy Bayliss og 3 signerte Casey Stoner postere.

Det vil også holdes tekniske seminarer, en bak kulissene-tur på Donington Park og muligheter til teknisk hjelp fra Ducati Corse og Bridgestone.

Har du allerede hatt råd til en Desmosedici, driter du kanskje i prisene, men de er som følger:
· Track place including track use and hospitality including breakfast rolls on arrival, coffee, tea, soft drinks and a hot lunch – £450 including VAT. (€484)

· Guests or Desmosedici RR owners not wishing to ride on track but who can enjoy the rest of the facilities of the day – £100 including VAT. (€108) (maximum of 2 guests/non-track riders per booking).

I Norge er det etter det Bike erfarer solgt sju stykk Ducati Desmosedici RR, og leser noen av dere dette, så ønsker vi god tur.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser