Aprilia feirer!

Aprilia RSV4 Trenta – 230 hester og 50.000 euro – pluss moms. Hvis du får tak i en…

Aprilia feirer at det er 30 år siden de tok sin første VM-tittel med å lage en superversjon av sin RSV4 Factory superbike. RSV4 Trenta, som den kalles, skal lages i 100 eksemplarer, er kun beregnet for banebruk, sparker ut ville 230 hester, har karbonfiber karrosserideler og det snakkes også om at et titan eksosanlegg etter mønster av fabrikkens MotoGP sykkel er på gang. Sykkelen blir solgt online og vil koste 50.000 Euro – eks moms.

lli.

Lakkeringen er identisk til den som ble brukt på den VM-vinnende 125 sykkelen fra 1992. Men- det stopper ikke der: Vingene framme og bak er nye, det samme gjelder Aprilias «under-wing» design på svinggaffelen. Resultatet er 25% økning av bakketrykket og 4% reduksjon i luftmotstand. Dette gjør seg godt i pitlane, men vil sannsynligvis ikke utgjøre en vesentlig forskjell for en vanlig søndagsfører på en banedag. Den voldsomme effekten er hentet fram ved hjelp av et nytt karbon og titan eksosanlegg produsert av SC-Project, kombinert med elektronisk mapping fra Magneti Marelli

Öhlins, modifisert av Andreani i samarbeid med Aprilias ingeniører, sørger for demping og bremsing besørges av Brembos rå GP4-MS kalipere. Så da er det bare en ting som gjenstår:
Løp og kjøp! Rudskogen venter i spenning.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser