Andreplass til Ullevålseter i Africa Race

Selve rallyet er ferdig, så nå handler det bare om å kjøre inn i folkemengden, motta hyllest, og løfte trofeer.

Det har vært en hard kamp hele veien. Lange dager og mange timer på sykkelen. Sand i skoene, furer i ansiktet, og vonde muskler. Over 6 000 kjørte kilometer. Pål Anders har ligget på toppen hver eneste dag. Han har kjempet hardt for å bli kvitt italienske Botturi, men han har ikke lyktes. I går kjørte han fortere enn noen gang tidligere, og bak i støvskyen lå Botturi. Sistnevnte slapp ikke taket da heller, men nok til at Pål Anders kom først i mål og fikk sin fjerde etappeseier.

Nå venter siste etappe i Senegal, langs Lak Rose og inn til podiet og hyllest i Dakar. Løpet er over, det er kun sjarmøretappen igjen. I dag blir det tusenvis av mennesker og jubel. For det blir jubel for andreplassen. Det er ikke gitt å komme til mål, det fikk Pål Anders erfare i fjor, men i år har alt gått på skinner. Ingen problemer verken med sykkel eller kropp, kun en avlyst etappe. Og kun en hindring i veien – en råtass av en italiener.

Team Ullevålseter har tatt seks etappeseire, og samtlige er havnet blant topp fem i Africa Race.  Pål Anders Ullevålseter er blitt andremann, Kristian Felix Jensen nummer fire, og Frany Arredondo har tatt femteplassen. Norge har med andre ord hevdet seg veldig bra, og BIKE gratulerer hjerteligst!

Bildene er levert av teamet.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser