Andreplass i GS Trophy

Bike er så tilstede som mulig siden Magnus Johansson kjører sammen med det nordiske laget og i går var en god dag for alle med lyst hår og nordisk aksent. Gutta avanserte nemlig fra en sjette- til andreplass.

De begynte med en av reisens mest spennende grusveier og snirklende opp en fjellside, så var det som skapt for Team Nordic. Senere kjørte teamet en spesialstrekke som innebar å buksere motorsykkelen opp en fjellside like bratt som norske alpinbakker. Teamet var raskest også her og gikk dermed opp til en delt andreplass med tyskerne, rett bak engelskmennene.

Konkurranse?

Men er det en konkurranse eller ikke? Selvsagt vil jo alle vinne siden det tross alt tas tid og gis poeng, men samtidig er naturopplevelsene og menneskemøtene underveis utrolig stort. For når sist så du en hel skole løpe ned til veikanten mens de vinker, bare fordi du passerer på motorsykkel.

– Jeg syntes det var fantastisk motorsykkelkjøring i dag, konstaterte, Per Wallin med ett bredt glis under middagen.
– Dette har faktisk store likheter med å kjøre snøspor med enduroen.

Børre var på sin side mest imponert over hvor godt teamet hadde jobbet sammen og konstaterte at det var god spirit i laget under sandetappen.

I morgen reiser de tilbake samme vei, altså inn til Sør Afrika igjen. Mer om arrangementet finner du på linkene under.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser