Alpenmasters ferdigkjørt – rapporter i høstnummerne av Bike!

Gavia pass – et av fjellpassene som ble kjørt under Alpenmasters. Det er LANGT ned på utsiden…

Årets AlpenMasters er ferdigkjørt og det internasjonale testteamet med deltakere fra Sverige (Bike), Spania (Motociclismo), Holland (MotoPlus), Italia (InMoto), Kroatia (Motorevija), Tsjekkia (Motorsykkel), Østerrike (1000PS) og Tyskland (Motorsykkel) har kåret en oppsiktsvekkende vinner! Men – vi kan ikke avsløre hvilken det er ennå.

Det var en tøff kamp fordi finalen allerede består av vinnere i åtte forskjellige klasser: Mid Naked med Honda CB 750 Hornet og Suzuki GSX 8S. Power Naked med BMW M 1000 R og Ducati Streetfighter V4S. Mid Adventure Japan med Honda Transalp 750 og Suzuki V-Strom 800 DE. Mid Adventure Europe med Aprilia Tuareg 660 og KTM 890 Adventure R. Adventure XL med BMW R 1250 GS Adventure og Ducati Multistrada V4 Rally. Moderne klassikere med Ducati Scrambler og Fantic Caballero 700. Sport Touring med Moto Guzzi V100 Mandello S og Yamaha Tracer 9 GT+. Elektro med Energica Experia og Zero DSR/X.

Åtte av disse gikk videre til finalen hvor de møtte fjorårsvinner Ducati Multistrada V4S i en kamp hvor én deltaker av gangen blir eliminert over de ulike fjellpassene vi kjørte i Nord-Italia, Stelvio-passet, Gavia med flere.

Dette er, som du skjønner, en enorm mengde informasjon fordi alle syklene også har gjennomgått en full test i Alpene, med ulike typer ytelsesmålinger, evaluering av kjøreegenskaper under praktisk kjøring i Alpene, men også på turen til og fra – noe som er en del av hele opplevelsen på en ferie i Alpene eller et annet fjellområde. Alt blir presentert i høstnummerne av Bike.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser