Adventure Days en suksess

Helgen 12-14 juni samlet over 500 motorsyklister seg for å nyte motorsykkelkjøring på sitt aller beste – på grus, landevei og i skogen. Det var de ekte motorsyklistenes helg. Ikke de som kjører motorsykkel, men de som KJØRER motorsykkel. Uansett om de var nybegynnere eller rutinerte førere fantes de utfordrende løyper å bryne seg på. Det var også guidede turer i alle varanter.

1000 turer
Været var også slik det skal være når man kjører eventyrsykkel, altså varierende. Det så ikke ut til å spille noen rolle for deltakerne som uansett var glade for å kunne slippe løs hestekreftene sine i skogen. Faktisk ble det kjørt over 1000 turer i løpet av helgen.

I løpet av helgen ble det også gjennomført kurs med rutinerte instruktører i blant annet gruskjøring, bremsing, navigering med GPS og inspirerende seminarer om gode motorsykkelopplevelser.

Noen kom nok derimot hjem litt fattigere enn da de reiste. BMW var nemlig på plass for å vise frem nye modeller og tilbød også prøvekjøring. Selvfølgelig var også arrangøren Touratech der med noen produkter som lett kan tømme eventyrlystnes lommebøker.

Var du der? Hva synes du?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser