Adventure Days en suksess

Helgen 12-14 juni samlet over 500 motorsyklister seg for å nyte motorsykkelkjøring på sitt aller beste – på grus, landevei og i skogen. Det var de ekte motorsyklistenes helg. Ikke de som kjører motorsykkel, men de som KJØRER motorsykkel. Uansett om de var nybegynnere eller rutinerte førere fantes de utfordrende løyper å bryne seg på. Det var også guidede turer i alle varanter.

1000 turer
Været var også slik det skal være når man kjører eventyrsykkel, altså varierende. Det så ikke ut til å spille noen rolle for deltakerne som uansett var glade for å kunne slippe løs hestekreftene sine i skogen. Faktisk ble det kjørt over 1000 turer i løpet av helgen.

I løpet av helgen ble det også gjennomført kurs med rutinerte instruktører i blant annet gruskjøring, bremsing, navigering med GPS og inspirerende seminarer om gode motorsykkelopplevelser.

Noen kom nok derimot hjem litt fattigere enn da de reiste. BMW var nemlig på plass for å vise frem nye modeller og tilbød også prøvekjøring. Selvfølgelig var også arrangøren Touratech der med noen produkter som lett kan tømme eventyrlystnes lommebøker.

Var du der? Hva synes du?