Absurd Dakar-slutt for Ullevålseter

Ullevålseter er ifølge pressekontakt Håkon Bjercke svært skuffet over at han ikke vil klare å gjenta prestasjonene fra tidligere år, der andreplassen fra 2010 er foreløpig bestenotering. Det er foreløpig ukjent for teamet hvorfor motoren skar seg, men det skyldes ikke oljemangel, som er en vanlig årsak. Sykkelen stoppet heldigvis uten at Pål Anders selv kom til skade.

Tvilsomme menn, skyss og dødsfall
Etter hvert gikk hele situasjonen fra vond til værre, og utviklet seg i en temmelig absurd retning. Etter stoppen ble en forvirret Pål Anders oppsøkt av fem menn som etter hans eget utsagn så en smule tvilsomme ut. Mennene tilbød å hjelpe ham med å frakte sykkelen tilbake til depotet, men Pål Anders var i tvil siden KTM-en er fullpakket med dyrt utstyr. Broren til en av mennene dukket så opp med bil og tilbød Pål Anders skyss, mens de andre skulle ta hånd om sykkelen.

Kort tid etter fikk imidlertid sjåføren en oppringning fra en av de andre mennene med beskjed om at broren hans hadde skutt seg og var død. Pål Anders ble selvfølgelig ikke mindre forvirret av denne hendelsen …Sjåføren slapp ham av for å vende tilbake og ta hånd om situasjonen med broren og de andre mennene, og Pål Anders fortsatte ferden tilbake til depotet med en annen bil.

Pål Anders er naturlig nok rimelig usikker på om han får se den verdifulle sykkelen igjen, men velger å rette blikket fremover mot 2015, andre løp og ikke minst familien. De kommende dagene skal han være igjen i Sør-Amerika for å møte sponsorer, og ikke minst for å støtte Francisco Arredondo og resten av Team Ullevålseter.

Tror du Ullevålseter noen gang ser sykkelen sin igjen?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser