2500 medlemmer

Redaktør Morten Broks er svært fornøyd med at så mange 2500 motorsykkelentusiaster fra hele landet bruker bike.no som forum.

– Da vi startet med disse sidene i fjor håpet vi på 1000 medlemmer i løpet av det første året. Nå har vi 2500 medlemmer, og interessen for sidene har vært atskillig større enn vi trodde i forkant.

Det er først og fremst forum-sidene som er den store drivkraften på internettsiden. Det er her det aller meste innen motorsykkelverden diskuteres.

– Det er ganske utrolig hva som kommer frem på disse sidene. Her kan det være alt fra bursdager til spørsmål om motorsykkeldekk. Noen er mer seriøs enn andre, men det aller viktigste er at våre brukere skaper den hverdagen de selv ønsker. Inn i mellom dukker det opp «uønskede elementer» i forumet, men de faste brukerne har selv ryddet opp i dette de gangene det har gått for langt med hetsing og lignende, sier Bike-redaktøren.

Han noterer seg at det i Skandinavia bare er bike.se som har flere medlemmer og treff enn bike.no. Vi er større enn både Danmark og Finland. Det kan vi takke dere som bruker bike.no!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser