22. plass på første kvalifisering

Natt til lørdag kjøres den andre kvalikrunden, og det er denne som avgjør startposisjonen. Andersen har slitt med sykdom de siste dagene, men var offensiv med tanke på helgas runde.

– Dette er en skikkelig fin bane og jeg gleder jeg meg til å kjøre, sier en revansjesugen, men forkjølet «Bølla» fra Australia.
– Jeg har ligget rett ut med feber siden jeg kom hit for noen dager siden, men håper jeg er bedre nå det gjelder på søndag.

Uflaks
Under VM-premieren i Qatar sist helg hadde han en stor porsjon uflaks. Mens han lå på sjuendeplass fikk franskmannen Maxime Berger motorhavari rett foran ham, og sølte olje slik at Andersen måtte kjøre av banen. Han unngikk velt og fortsatte racet, men ble liggende langt bak. Like før løpet var over gikk han som kjent tom for bensin.

Team Hoegee Suzuki Racing har nå ordnet bensinkapasiteten, en feil som må skrives på kontoen for innkjøringsproblemer. Suzuki GSX-R600-motorsykkelen viste seg å være konkurransedyktig sist helg, så Kai Børre Andersen og hans nederlandske teamkamerat Barry Veneman er klare til slåss langt framme i feltet.

Racet vises live på Eurosport (den ordinære kanalen, ikke Eurosport2 slik det var under OL), med norske kommentarer av tidligere Bike-redaktør Stein Rømmerud. Sendingene fra Superbike-VM starter kl. 0200 natt til søndag. Supersport-racet hvor Kai Børre deltar starter kl. 0300.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser