2024 Kawasaki Eliminator – alle detaljer

Lav, frekk, mørk – Kawasaki Eliminator har det som trenges for å appellere

Pressemelding

Eliminator er endelig tilbake i Kawasaki familien og er skapt for å markere seg sterkt i 500cc mellomvektsklassen. Eliminator 500 oppfyller kravene for førerkort klasse A2, og er klar til å sette sitt preg på den urbane stilen. En motorsykkel med et helt unikt designspråk. Eliminator har en væskekjølt paralleltwin motor, som sammen med Kawasakis kjente trellisrammeteknologi, gir et godt effekt-til-vekt-forhold. Eliminator har en strømlinjeformet kontur med en lang og lav fasong, pluss horisontale linjer som definerer tanken, setet og bakparten.

Kawasaki Eliminator 500

Eliminator gir en behagelig kjøreopplevelse med en naturlig sittestilling som passer godt for lange turer. Den har en lav setehøyde på kun 735 mm. Det tilbys tre forskjellige setealternativer med ulik høyde som en del av det offisielle Ergo-Fit-tilbehøret.
LED-lys øker synligheten både dag og natt, mens en digital LCD-skjerm gir føreren all nødvendig informasjon. Eliminator er bygget rundt en trellisramme, og motoren med paralleltwin gir godt dreiemoment ved lave hastigheter, noe som gir god kontroll og manøvrerbarhet. For å forbedre kjøreopplevelsen kan førere koble seg til Kawasakis unike Rideology app, som gir en ny grad av kommunikasjon mellom fører og motorsykkel.

Kawasaki Eliminator 500 i SE versjon

Foran på sykkelen sitter det et 18-tommers hjul, mens bakhjulet er 16-tommer og gir sykkelen en urban stil. Motoren er designet med Kawasakis lange erfaring og parallelltwin i tankene. Spesifikasjoner som downdraft-innsug gir en kort og direkte vei for innsugningsluft til sylinderne. En stor luftboks med innsugstrakter med forskjellige høyder og store 32 mm gass-spjeld bidrar til god og jevn motorytelse.
Når det gjelder chassis, har designinspirasjonen kommet fra Ninja 400. For å komplementere den elegante stilen er styringsgeometrien nøye valgt for å oppnå en lett og naturlig håndtering. Med en akselavstand på 1 520 mm tilbyr chassiset imponerende lav vekt samtidig som det har et imponerende design. I tillegg er en støpt svingarmsmonteringsplate boltet til baksiden av motoren, noe som gir ekstra stabilitet og lav vekt.
Elegante proporsjoner og et langt og lavt design med horisontale linjer er noen av nøkkelelementene i Eliminator’s nye utseende. Designet til denne mellomklasse sykkelen antyder en imponerende balanse mellom aktiv ytelse og sinnsro, mens den runde frontlykten og de doble støtdemperne bak bidrar til den urbane cruiser stilen.
SE-modellen består av en unik farge- og grafikkpakke sammen med en stilig frontlyktkåpe, gaffelbelger, en USB-C-port på styret og et spesielt SE-sete med et karakteristisk mønster.
Med et godt utvalg av offisielt tilbehør tilgjengelig, oppfyller 2024 Eliminator 500 og Eliminator 500 SE alle kravene fra en ny generasjon unge og motebevisste urbane førere. Stil og substans har sjelden vært så enkelt å definere.

Kawasaki Eliminator 500 SE

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser