2024 Ducati Multistrada V4S Grand Tour

Klar for langtur, med alt som trenges og litt til: Ducati Multistrada V4S Grand Tour

Den andre 2023 modellen Ducati slipper er den nye Multistrada V4 S Grand Tour.
Ducati omtaler sykkelen som en motorsykkel for alle som liker å «kjøre langt på første klasse» og underbygger dette med en modell som har alt og litt til, klar til å ta på seg alle typer touring, kort eller lang. GT er basert på Multistrada V4 S, og er lik når det gjelder elektronikk, teknologi og hjuldimensjoner, men GT har fått nytt utseende og en rekke tur- og komforttillegg.

Den nye GT skiller seg fra resten av serien med sin spesielle lakkering, med grå, svarte og røde aksenter som kåpedetaljer. En annen oppdatering er et nytt, mer komfortabelt passasjersete, kombinert med nytt trekk med dedikert grafikk på både fører- og passasjersete. Vesker er standard, gir 60 liter bagasjeplass og har fargetilpasset design. For å lette lasting og lossing av veskene kommer den nye GT også med midtstøtte. GT har også varmeseter for både fører og passasjer og varmehåndtak er standard. En interessant endring i den nye modellen er at styret er fastmontert, uten gummioppheng som på andre modeller. Det skal gi en mer direkte kjørefølelse og respons.

Den nye sykkelen kommer også med varmeskjold plassert på svingarmen og bakrammen, og stengbar ventilasjon i området ved benene for å hjelpe føreren å takle varmen. Ducati har nå også lagt til ventilering i mobiltelefonrommet for å effektivisere kjølingen mens enheten lades. Sykkelen har også en «Minimum Preload»-innstilling, som reduserer fjærforspenningen når motorsykkelen stopper og deretter senker setehøyden, noe som gjør det lettere å nå bakken med føttene. Easy Lift-funksjonen, som åpner fjæringshydraulikken når tenningen slås på, senker sykkelen og gjør det lettere å få den ned fra midtstøtten. Når motoren starter og kjøringen begynner, tilbakestiller systemet fjæringsinnstillingen til valgt ride mode.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser