2018 Ténéré 700 «World Raid»

Ténéré 700 World Raid-prototypen er utformet med tanke på eventyr. Den nye designen skal gi Ténéré 700 World Raid førsteklasses kjøreegenskaper både på veien og i terrenget. Den kompakte, to-sylindrede motoren på 689 kubikk er inspirert av Dakar-rallyet. Det finnes plass til navigeringsutstyr, en lykt med fire prosjektorer, og chassiset skal være finslipt.

Ifølge produsenten er dette en motorsykkel som takler et hvilket som helst terreng og underlag. World Raid er et arrangement som skal sette Yamahas avanserte eventyrmaskin på prøve i alt mulig terreng, under alle mulige forhold, og over svært lange avstander.

Det handler om å vise verden hva Ténéré 700 World Raid er god for, og om å la markedet få se en modell som er konstruert for tøffe tak, og som skal kunne gjøre virkelighet av eventyrerens drømmer.

Ténéré 700 World Raid kjøres av noen av de beste terrengførerne, blant annet kommer Stephane Peter Hansel til å kjøre den. Den første etappen gikk i Australia, og ble kjørt av Rodney Faggotter fra det offisielle Yamalube Yamaha-teamet, som kjenner kontinentet svært godt. Rodney Faggotter har kjørt med Yamaha i ti år, både for offisielle team og på egen hånd.

Turen fortsetter gjennom Marokko, Argentina, og til slutt via Europa. Arrangementet kan følges på www.World-Raid.com.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser