2 x oppdatert Triumph Street Triple

Ja, for det er ikke til å stikke under hverken stoler eller bord, at Street Triple har rasket med seg mange gode ord og tomler opp fra mc-pressen de siste årene. Så også i Bike. Derfor er vi meget spente på hva de oppdaterte modellene har å by på.

De faktiske opplysningene er som følger:
Tresylindret motor på 675 kubikk med 106 hk og 68 nM i dreiemoment.
6 kilos vektreduksjon mot foregående modell.
Optimert vektfordeling, takket være ny lyddemperposisjon og foredlet geometri.
Utkoblebar ABS som standrad.
To års garanti og ubegrenset kjørelengde.
Startsperre som standrad.

Nytt chassis
Den store forandringen er en helt ny aluminiumsramme som møter en ny høystrykksstøpt aluminiumsbakramme. Det skal være både stivere og mer robust enn tidligere, men også lettere takket være færre biter. Modellene har også fått nytt eksossystem som er flyttet ned på siden på den nye modellen. Det er også med på å gjøre om vektfordelingen.

Det nye, smarte designet har også gitt ingeniørene muligheten til å justere geometrien, der de har redusert styrevinkelen til 24,1 º og økt forspranget 0,5 mm til 99.6mm. Med justert geometri, 6 kg vektbesparing og en totalvekt på fattige 183 kg går Triumph så langt som å garantere en meget oppdatert kjøreopplevelse målt mot den gamle modellen.

Fjæringskomponentene er KYB med en 41mm USD gaffel. Bremsekraften foran leveres av doble 310mm flytende skiver med Nissin flytende tostempels kalipere. Du velger forøvrig selv om du vil ha ABS-en av eller på.

Nye Street Triple kommer med også med en del spennende utstyr. Inkludert er immobiliser (startsperre), en omfattende LCD-skjerm, digital instrumentering med innebygget laptimer, programmerbare girlamper, bensinmåler, klokke og girindikator, samt turteller og speedometer.

Instrumenteringen kan også vise dekktrykket foran og bak hvis du velger til Triumph Tire Pressure Monitoring System fra tilbehørkatalogen. Tre metallic-farger er tilgjengelige for nye Street Triple 2013: Phantom Black, Crystal White og Caribbian Blue. Ja, eller svart, hvit og blå som de også kan kalles.

Triumph indikerte i forbindelse med presentasjonen at en ny versjon av sportsmodellen Daytona vil presenteres på den italienske mc-messen i Milano, sammen med en helt NY modell. Spennende!

Hva tror du om de nye gatetriplene fra Triumph? 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser