2.plass til Ullevålseter

Pål Anders startet som nummer tre ut og klarte etter hvert å ta igjen franskmannen Despres, som startet som nummer to, og som til nå ligger på en andreplass sammenlagt i VM-løpet.

– Vi lå tett innpå hverandre hele veien fram til mål, Coma, Despres og jeg. Alt gikk helt som det skulle. Jeg prøvde å henge på så godt jeg kunne og det holdt til mål, forteller en tilfreds Pål Anders Ullevålseter.

Ekstremt varmt
Dagens 27 mil lange etappe, var nokså røff terrengmessig og bar preg av bare sanddyner og ulendt terreng- jeg føler dagen i dag var en god gjennomføring og trening foran neste års Dakar. Det var som vanlig glo hett. Da jeg kom fram til mål var drikkeflaska, såkalte camelbacken, helt tom. Sykkelen spilte også på lang i dag, men til tider gikk det litt for fort, så jeg måtte faktisk bremse ned litt for ikke å skade meg.

Etter gårsdagens dramatiske hendelse hvor Pål Anders måtte hjelpe den hardt skadde konkurrenten Jordi Viladoms, var det greit å ikke ta noen sjanser.

Rolig ettermiddag
Nå ser Ullevålseter fram til å ta en litt rolig ettermiddag, før ørkenstjernen igjen er klar for morgendagens fjerdeetappe som blir nokså lik dagens, bare litt lenger, ca 35 mil.

Etter dagens tredjeetappe, gjenstår det kun to etapper av i alt fem i VM-rallyet, før siste etappe kjøres fredag 2. november med målgang i Dubai sentrum.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser