2. plass for ”Gekko” i NM

I helgen var det NM og Norgescup i Kristiansand. Sondre ”Gekko” Haga endte på en andreplass på lørdagen, noe han er godt fornøyd med.
– Det har vært veldig glatte og krevende løyper, og litt annerledes løyper. Er egentlig godt fornøyd, har bare hatt litt sånn slurvefeil av og til, forteller han i teamets pressemelding.

Nest best i landet
Ib Vegard Andersen tok førsteplassen og kan nå kalle seg Norgesmester. Det var kun de tre beste som kom videre til finalen.
– Jeg lå på andreplassen da vi kom inn i finalen, med to prikker mellom meg og Håkon Pedersen. Så vi lå og kriget hele veien, men så klarte jeg helt til slutt å komme forbi ham, så da ble det en andreplass. Litt kult å kalle seg nest best i landet, fortsetter Sondre.

Bedre enn i fjor
– Jeg kom på en fjerdeplass i NM fjor, og de to som leder nå har liksom vært på toppen i fem-seks år nå, så jeg er en av de første som klarer å ta igjen dem og krige med dem.

Nå står VM i Andorra for tur, og deretter VM i Frankrike helgen etter.
– Jeg må trene litt non stop for å komme inn i det igjen, men ellers er det vanlig trening frem mot VM. Det blir jo litt mindre trening nå midt i sesongen, i hvert fall nå som vi reiser så mye, avslutter ”Gekko”.
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser