Bild
Neste artikkel

NM og nordisk-finale i roadracing

Nyheter

Det er gratis inngang førstkommende fredag og lørdag på Rudskogen, når finalene i både NM og nordisk skal kjøres. Denne gangen kan du også følge løpene direkte på Bike.no.

Bike.no overfører tv-sendinger fra årets finaler på Rudskogen direkte, i samarbeid med Norges Motorsportforbund. Sendingene starter rundt klokka 13.45 både fredag og lørdag. 

Klikk her for å komme til sendingen. 

Det er gratis inngang på Rudskogen, og arrangøren håper dermed på at ekstra mange tar turen til banen. 

Fredag er Chris Sæther speaker (kommentator World SBK Eurosport), mens lørdag kommenterer Thorvald Sæby (MotoGP Viasat). Begge disse er godt kjent fra tidligere meritter på banen. 

Det vil være reporter og kamera i i pitlane når løpene er over, og når det eventuelt blir rødflagg.

Superstock 600: Her er tittelen som norgesmester avgjort, den går til Jonathan Lykke Nessjøen, men det er fortsatt åpent om de neste plassene. Stinius Viking Ødegård har slitt med skade i hele år, men etter operasjonen for en stund tilbake har han mye mindre smerter, og det går riktig vei. Thomas Sigvartsen er også påmeldt, og det blir spennende å se ham kjøre i Norden igjen, etter flere år i Spania.

Superbike: Her er det fortsatt spenning om de første åtte plassene. Carl Berthelsen og Norvald Haaland kjemper om sammenlagtseier og sølv, Fredrik Ommedal og Marius Ripel Jensen om bronsen og fjerdeplassen, mens Henning Flathaug og Helge Spjeldnes skal ta opp kampen om en femte- og sjetteplass. Det er få poeng som skiller, så alle har noe å kjøre for. Du kan se poengfordelingene før siste runde her. 


Junior Sport 300: Her er både vinneren og andreplassen avklart. Det er kun en teoretisk mulighet for at Mia Rusthen eller Atle Bangshaug skal kunne ta fra Odin Høiås andreplassen. Det blir derimot kniving om tredjeplassen. Helt på toppen finner vi Eskil Kling.

Med andre ord – på fredag og lørdag er det Rudskogen som gjelder for alle motorsykkelinteresserte. Se tidsskjemaer i spalten til høyre. 


 

Kommentarer

#1
2018-09-15 14:30

Hvor finner jeg startliste ?
Ture heter Adolfsson i etternavn, ikke noe annet.!!!
MVH
Hans Adolfsson
Lillehammer

Hei!

Vi har forståelse for at du bruker adblocker, men håper at du kan deaktivere den for vårt nettsted. Annonser er en forutsetning for at vi skal kunne fortsette å drive Bike.no.