Yamaha avslører pris og tekniske data for MT-10

Ifølge pressemeldingen fra den norske importøren henter den sin kreative energi fra «The Dark Side of Japan»-konseptet. MT-10 er utstyrt med en 998 cc crossplane-motor med høyt dreiemoment, samt et svært smidig Deltabox-chassis.

MT-10 skal etter planen ankomme Yamaha-butikkene i starten av juni, og nå har Yamaha presentert de viktigste tekniske spesifikasjonene som ikke ble offentliggjort sammen med selve modellen i november.

MT-10 er en naken sykkel som yter 118,0 kW (160,4 hk) ved 11 500 rpm, og den har et kraftig, lineært dreiemoment som toppes ved 111,0 Nm (11,3 kgf-m) ved 9 000 rpm.

Sykkelen er designet for å gi lette og smidige svingegenskaper med solid, rett stabilitet. Den drar fordel av en kort akselavstand på 1400 mm og en setehøyde på 825 mm. Motorsykkelen veier 210 kg med full olje- og drivstofftank.

Nye MT-10 vil få en veiledende utsalgspris på 189 900 kroner. Fargene ser du til høyre i artikkelen.

Yamaha kommer i tillegg med et stort utvalg av originaltilbehør der du kan gi MT-10 ditt eget særpreg. Tilbehørsartikler som Akrapovič-eksospotte, hurtiggirskift og racinginspirerte billet-komponenter er beregnet for førere som vil fremheve MT-10s sportsegenskaper. Kunder som foretrekker langturer, kan forbedre funksjonaliteten og det praktiske med en rekke originaltilbehør, inkludert en sportsskjerm med middels høyde, sidevesker og komfortsete. Alt originaltilbehøret kan bestilles fra Yamaha-forhandlerne sammen med selve motorsykkelen, eller du kan montere dette på et senere tidspunkt.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser