World Superbike: Strålende comeback

Solen skinte over Laguna Seca da Chaz Davies gjorde et strålende comeback etter rygg- og tommelskadene han pådro seg på Misano ved å vinne lørdagens race foran Jonathan Rea og Tom Sykes. Ledertroikaen stakk fra resten av feltet i åpningsrundene, og i den siste tredjedelen av racet var det Davies og Rea som dro fra Sykes.  

Davies markerte seieren ved å holde opp et flagg med nummer 69, som en hyllest til Nicky Hayden. Marginen ned til Rea var 1,2 sekunder, mens Sykes endte snaue 4,6 sekunder bak sin nordirske teammakker.

I gårsdagens race var det Rea som gikk seirende ut, mens Tom Sykes og Chaz Davies kompletterte pallen. Rea stakk opp i teten fra åttende startposisjon på griden, og endte snaue 2,9 sekunder foran Sykes. Dette er hans andre seier på Laguna Seca, og også han dediserte seieren til avdøde Nicky Hayden.
Chaz Davies gjorde sitt beste for å utfordre Sykes om andreplassen i de siste rundene, men måtte nøye seg med bronse i går.

Jonathan Rea har 341 poeng i sammendraget, mens Sykes og Davies ligger på henholdsvis 282 og 226 idet World Superbike tar sommerferie frem til 18. august.
 
Les mer om WSBK-helgen på www.worldsbk.com
 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser