World Superbike: Kan noen frata ham tittelen?

I gårsdagens race ble det en suveren seier fra pole position for Jonathan Rea, mens Chaz Davies og Marco Melandri også havnet på pallen.

Seieren var Reas tiende i år. Han dominerte fra start til mål, der han var drøye seks sekunder foran Davies. Marco Melandri klarte så vidt å holde Leon Camier unna, og kunne klyve opp som sistemann på pallen.

Som mange sikkert har sett på sosiale medier, krasjet Tom Sykes under trening på fredag. Han pådro seg en fingerskade og kunne dessverre ikke kjøre noen av helgens race i Portimao.

I dag ble det nok en gang en suveren seier der Rea var snaue seks sekunder foran Michael van de Mark. Og enda en gang var det Melandri som kunne smykke seg med bronseplassen.

Siden Tom Sykes var skadet og Chaz Davies krasjet seg ut av racet idet det gjensto tre runder, rykker Rea stadig nærmere sin tredje WSBK-seier på rad. Han leder nå med 120 poeng foran Sykes, så allerede på franske Magny-Cours om to uker kan tittelen være i boks. Det gjenstår nå tre helger og seks race i 2017-utgaven av World Superbike, og Chaz Davies ligger 15 poeng bak Sykes igjen. 

Michael van der Mark var henrykt over å ta sin første pallplass for Yamaha etter å ha slått Melandri med over tre sekunder.
 
Se www.worldsbk.com for fullstendige referater og førerkommentarer fra helgen.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser