Wayne Rooney designer motorsykkel

Wayne Rooney er verdenskjent for fantastiske mål og glimrende spill for Manchester United og England, men nå går stjernespilleren nye veier. Den danske veldedighetsorganisasjonen Kids Aid har nemlig inngått en unik avtale med superstjernen som i samarbeide med Danmarks eneste motorsykkelprodusent Lauge Jensen om å spesialdesigne en eksklusiv motorsykkel til inntekt for organisasjonen.

Fotballstjernen er henrykt over samarbeidet.
– Jeg er utrolig glad for at være en del av dette unike prosjektet og jeg ble veldig begeistret da jeg ble spurt om jeg hadde lyst å designe en skreddersydd motorsykkel sammen med Lauge Jensen. Det faktum at inntektene går til barn i Danmark, er en måte for meg, på vegne av spillerne i Manchester United å takke danskene for støtten de viser oss, forteller Wayne Rooney.

Inspirert av drømmemål
Motorsykkelen Rooney og Lauge Jensen har designet er inspirert av førstnevntes brassemål mot byrival Manchester City forrige sesong.
– Målet ble beskrevet som en scoring av høy klasse og i teknisk særklasse, det var et mål med stor kraft og skjønnhet. Jeg håper at folk vil være enige med meg når jeg sier at motorsykkelen rommer alt dette og mer, sier Rooney entusiastisk.

KidsAid sier at samarbeidet med en av verdens største fotballstjerner har stor betydning.
– Vi er naturligvis både utrolig stolte og glade for at Wayne Rooney har sagt ja til å støtte opp om KidsAids arbeid. Med støtte fra en person som Wayne Rooney og de mange fansene han har over hele verden, håper vi at auksjonen vil innbringe et stort beløp. Samtidig kan samarbeidet være med til sette fokus på barn og unge som hver dag opplever sykdom tett på kroppen, sier Kids Aid formann Søren Bach.

Mer informasjon om selve sykkelen og auksjonen vil komme senere.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser