Vokser Panigale til 1299 kubikk?

Det har nå begynt å florere nye Ducati-rykter om Panigale, og disse antyder at modellen skal vokse til en 1299-kubikker. Det virker som disse ryktene har sitt utspring i bildet ovenfor.

Nylig holdt Ducati en konferanse i USA for alle nasjonale forhandlere. Motocorsa, gjengen bak Manigale og den gruskittede Panigalen, fikk prisen for årets forhandler. Da de i begeistringen skulle legge ut et foto på Facebook, snek det seg med et bilde av noe som skal være Panigale 1299 i bakgrunnen. Facebook-fotoet er blitt beskåret etter dette, men flere rakk å lagre originalen før det skjedde.

Det finnes flere ting som taler imot Panigale 1299, blant annet WSBK-reglene som ikke tillater twin-modeller på over 1200 kubikk. Kanskje tenker Ducati at det skal bli en ren gatemotorsykkel som ikke egner seg for WSBK eller lignende reglementer? Har Motocorsa hatt en hensikt med å «tilfeldigvis» sette ut ryktene om 1299? Med Intermot og EICMA like rundt hjørnet får vi snart vite om dette bare er rykter eller medfører sannhet. Som alle vet, er denne tiden på året høysesong for rykter av alle varianter.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser