VM-fest for Haga i Frankrike

Sett bort fra to feil ble det en perfekt dag for Haga. I den tøffe VM-konkurransen er marginene små, og selv om man er fornøyd med alt en gjør, er det nesten alltid noen andre det klaffer enda bedre for.

– Nivået på løypene traff bra. De løypene jeg fikk feil i, klarte jeg uten feil neste runde. Hvis jeg kvitter meg med de to feilene, er jeg i mål. Jeg er blitt mer stabil i kjøringen i løpet av sesongen, og har fjernet flere unødvendige småfeil, uttaler Haga.

Sondre Haga er nå halvveis i sitt tre uker lange Europa-opphold. Neste helg skal han kjøre VM i Belgia, hvor målet er å gjøre det enda et hakk hvassere.

– Tar en runde innom Spania og besøker TRS Motorcycles-fabrikken. Derfra flyr jeg til Belgia, hvor jeg må ta med meg denne helgas erfaringer og virkelig jobbe med å ha 100% fullt fokus i hver eneste seksjon. Har jo folk bak meg nå som har vunnet klassen før, avslutter han.

Frankrike-runden er tredje gang Haga slår Håkon Pedersen i årets VM. Sammenlagt ligger Pedersen nå tre plasser foran Haga. Huldeborg Barkved ble beste norske jente, hun tok femteplassen i eliteklassen.

 

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser