VM-drømmen berget for Ullevålseter

Etter at en av Ullevålseter’s hovedsponsorer trakk seg ut, som følge av at selskapet fikk nye eiere, spøkte det for de resterende VM-rundene i ørkenrally for Pål Anders.

Disse rundene er en viktig del av oppkjøringen til Dakar-rallyet. Av den grunn har Box nå inngått en utvidet avtale med Ullevålseter om å dekke kostnadene til de to førstkommende VM-rundene som skal kjøres i Argentina og Brasil i august dette året.

Pål Anders ønsker for fjerde år på rad å delta i flest mulig av de totalt seks årlige VM-rundene, og med disse to rundene i tillegg får han den treningen og erfaringen han trenger for å kunne gjøre det best mulig i Dakar-rallyet. I fjor hadde han også denne oppkjøringen og tok bronseplassen i VM, og opplevde samtidig sitt beste resultat noen sinne i årets Dakar-rally.

Ullevålseter ble Norges første offisielle og individuelle verdensmester på motorsykkel uansett gren i 2005.

– Denne tilleggsavtalen med Box redder oppkjøringen mot Dakar-rallyet. Jeg er avhengig av disse VM-rundene for å gjøre det bra i Dakar, så jeg er veldig glad for at Box trår støttende til i den kinkige situasjonens om har oppstått, sier en lettet Pål Anders.

Tror du deltakelse i VM vil hjelpe Pål Anders Ullevålseter til å nå pallen i Dakar 2008? Skriv en kommentar i feltet under!

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser