Vinn en Yamaha YZF-R125!

Bike og Yamaha Motor Scandinavia gir bort en helt ny 125-kubikker til en heldig vinner på Bjerke, søndag 25. mai. Premien er verdt 50.000 kroner.

Bakgrunnen for dette er at Bike ønsker å sette fokus på de miljøvennlige sidene ved bruk av tohjulinger.

– I et av de kommende numrene (nr 7/08) vil vi ha et lite miljøtema i bladet. Her ser vi nærmere på fremtiden på to hjul i et internasjonalt perspektiv. I tillegg ønsker vi å sette fokus på fordelene med tohjulinger i Norge. Bike er av den soleklare oppfatningen at trafikkbildet i de store byene ville blitt betydelig bedre dersom flere hadde kjørt tohjulinger, sier Bike-redaktør Morten Broks.

Derfor ønsker vi å måle bensinforbruket på en gitt strekning midt i rushtiden. Vi vil også måle hvor lang tid tohjulingen bruker på den aktuelle strekningen, og sammenlikne dette med en standard familiebil. Skjema vil bli delt ut under Oslo Open, og vinner vil bli kåret her. Den som er nærmest i både tid og forbruk vinner sykkelen.

– Dette er et spennende prosjekt. Altfor mange nordmenn sitter i bilkø og bruker unødvendig mye tid og drivstoff. Tohjulingen er et godt alternativ til dette. I påvente av at Yamaha og andre store produsenter kommer frem med enda mer miljøvennlige alternativ, er dagens tohjuling med dens lave forbruk bra for miljøet, sier Kjell Ramleth hos Yamaha Motor Scandinavia.

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser