Vinn en Yamaha R1 i Rossi-versjon

For du kan også vinne en Spies-R1 og en Crutchlow-R6 hvis du er heldig.

2009 ble en historisk sesong for Yamaha. Valentino Rossi vant nok en tittel i MotoGP, rookien Ben Spies tok både sin og Yamahas første seier i Superbike-VM og Cal Cruthlow satte en stopper for mange års Honda-dominans med sin første tittel i Supersport-VM.

For å feire dette vil merket med de tre stemmegaflene gjerne premiere sine racingentusiaster som har støttet de tre mesterne. Det gjør de med en europeisk konkurranse med følgende hovedpremier.

1. En unik Rossi Replica R1 med Termignoni-anlegg, Öhlins TTX-støddemper, sportskåpeglass, karbonskjermer, samt clutchdeksel i karbon. Sykkelen er satt opp av Yamaha Factory Racing.

2. En unik Spies Replica R1 med Termignoni-anlegg, Öhlins TTX-bakdemper, sportskåpeglass, karbonskjermer samt clutchdeksel i karbon. Sykkelen er satt oop av Yamaha Factory Racing.

3. En unik Crutchlow Replica R6 med Termignoni-anlegg, Öhlins TTX støddemper, sportskåpeglass, karbonskjermer i karbon samt clutchdeksel i karbon. Sykkelen er satt opp av Yamaha Factory Racing.

Uten avgifter
Du bør derimot merke deg at alle premiene kommer uten norske avgifter.

Ekstrapremiene er 2500 spesialdesignede Yamaha World Champion t-skjorter.

Konkurransen starter nå og slutter den 30. november. For å delta må du printe ut et skjema som ligger på Yamahas nettsider, fylle det ut og levere den hos en autorisert Yamaha-forhandler.

Vil du vinne og i tilfelle hva?

Annons

Annons

Sist nummer

Annonser